onze oplossingen

MN Vastgoedcommunicatie verbindt de inzichtelijke strategieën met een krachtig design en een impactvolle, digitale marketingervaring. Online marketing en communicatie voeren we uit aan de hand van strategie, creatie en realisatie. Ontdek hieronder hoe we onze diensten toepassen.

strategie

Merk
Een merk voor een business creëren is een must, mits het een strategie bevat waarbij het merk tot zijn recht komt. Wij helpen graag bij het bedenken/meedenken van een naam die bij het project past, om hier vervolgens de optimale strategie voor te ontwikkelen. 

Groei 
Uiteindelijk draait het allemaal om de groei. Zowel in klanten, naamsbekendheid als inkomsten. Door middel van doelstellingen onderzoeken we de groei bij de realisatie.

Digitaal 
Er is niets zo dynamisch als de digitale wereld. Wij zijn voorstander van digitale strategieën toepassen. Meten is weten, en door middel van digitale marketing meten we de opgestelde doelstellingenOp creatieve wijze komt de boodschap bij de doelgroep terecht, welke leidt tot meer conversie en engagement.  

Online marketing diensten voor het vastgoed
Digitale marketing en communicatie in de vastgoedbranche

creatie

Branding/ rebranding
‘Je krijgt nooit een tweede kans om een eerste indruk te maken’. Branding zorgt ervoor dat jouw business gezien, beleefd en gehoord wordt. Door middel van een huisstijlhandboek – met onder meer een logo, fonts en een kleurenpalet bevat – zorgen we voor een passende branding.. Echter, branding gaat verder dan dit. Branding is ook waarden van een bedrijf omzetten naar een identiteit die het merk vertegenwoordigd 

Website  
Of het nu voor een nieuwbouwproject of voor een makelaarskantoor is; ons specialisme is alle wensen en behoeften omzetten in een geoptimaliseerde website. Een website is niet enkel meer het visitekaartje van een bedrijf, ook het virtuele kantoor waar jouw bezoekers binnenkomen.  

Magazine/ brochure 
Wij creëren online magazines en brochures, terwijl de look & feel van een fysiek product behouden blijft. Het grote voordeel is de mate van meetbaarheid. Bij een onlineversie passen we een dynamische tool toe, zodat dit nog meer aanslaat bij de doelgroep. Het product kan op ieder gewenst platform gepubliceerd worden. Bovendien is er altijd nog mogelijkheid tot drukken, mocht dat een waardevolle toevoeging zijn.

Fotografie  
De mens denkt in beelden, en mede daarom is fotografie een van de belangrijkste diensten die wij aanbieden. Fotografie voor vastgoed is onmisbaar. Het is essentieel om een beleving te creëren, waardoor de doelgroep getriggerd wordt en daadwerkelijk overgaat tot actie.

Social media  
Content creatie op social media past helemaal bij de digitale wereld waarin wij ons verkeren. Om de doelgroep nog beter te bereiken, is social media belangrijk om in te zetten als een van de digitale marketingdiensten. Ieder social mediakanaal biedt andere kansen en mogelijkheden, en daar maken wij graag volop gebruik van.

realisatie

Organische zoekmachine optimalisatie – SEO 
SEO is een begrip waar we al een tijd niet meer omheen kunnen. SEO (Search Engine Optimalization) is het optimaliseren van een website door factoren als content, techniek en autoriteit te verbeterenWij gebruiken relevante zoekwoorden (keywords), zodat bezoekers via de organische zoekmachines bij jouw website terechtkomen.

Betaalde zoekmachine optimalisatie – SEA 
SEA (Search Enige Advertising) maakt het mogelijk om dankzij betaalde zoekwoorden boven in de zoekresultaten te verschijnen. Deze onderzochte zoekwoorden gaan hand in hand met relevante content op de website. SEA is een paid mediamethode die tot meer conversie en engagement kan leiden.  

Rapportages: meten is weten!
Het mooiste voordeel aan online communicatie-uitingen, zoals de diensten die wij uitvoeren, is dat je veel kostbare gegevens kunt verzamelen. Deze informatie is essentieel om huidige strategieën te verbeteren en groei in ieder opzicht vast te houden.

1-op-1-training
Wij nemen graag het werk uit handen, zodat jij je kan focussen op hetgeen waar jij goed in bent. Maar wij begrijpen het ook goed als je zelf aan de slag wilt. Daarom bieden wij ook een 1-op-1-training voor de vastgoedbranche aan. Afhankelijk van jouw wensen plannen we een dag(deel) in en geven wij jou alle handvatten waarna jezelf succesvol aan de slag kunt.

Diensten online marketing en communicatie voor het vastgoed
Een uitgebreide brochure met informatie over onze diensten ontvangen?
Vraag deze hieronder geheel verblijvend aan!