dienst: 1-op-1-training

Met de Franse slag of zonder kennis jouw bedrijf online onder de aandacht brengen, is niet slim. Je kunt daarom het werk uit handen geven, óf zelf kennis vergaren. In één dag of dagdeel geven wij een 1-op-1-training welke volledig afgestemd is op jouw huidige kennisniveau. Hoe maak ik de overstap van offline naar online? Welke online communicatie-uitingen moet ik inzetten om mijn doelgroep te bereiken? Na de training beschik jij over alle benodigde handvatten om succesvol aan de slag te gaan.

Maak de overgang naar online
communicatie, vandaag nóg!

Digitalisering heeft een steeds grotere impact, in iedere branche. De stap van offline naar online voelt misschien als een groot risico, maar geloof ons: het is de beste keuze ooit! Waarom?

Jouw doelgroep maakt al jarenlang gebruik van digitale vormen en is constant op het internet te vinden. En waarom daar geen goed gebruik van maken? Het is simpelweg een win-winsituatie.

Met een 1-op-1-training leggen we in één dag of dagdeel uit wat en waarom digitaliseren belangrijk is en hoe je dit in jouw bedrijf of bij een klant toepast. Dit met als doel warmer klantcontact, meer engagement, naamsbekendheid en uiteindelijk meer sales.

Training over digitale vastgoedmarketing
1-op-1-training over online marketing in het vastgoed

Training aangepast op jouw huidige kennisniveau en vraag

Welke digitale trends zijn voor jouw bedrijf van toepassing? Hoe wordt mijn organisatie beter vindbaar in zoekmachines? En wat komt er allemaal bij social media kijken? 

Jij vraagt, wij draaien! Wij ontwikkelen een training op maat, zodat jij over alle handvatten beschikt om succesvol aan de slag te gaan. 

Door onze persoonlijke aanpak is een 1-op-1-training voor zowel de beginner als al vergevorderde een waardevolle investering.

1-op-1-training over online marketing in het vastgoed

Voor wie is een 1-op-1-training over vastgoed geschikt?

1-op-1-training voor het vastgoed
Meer informatie? Al enthousiast geworden?